~~~ Tüm diziler burada (LOST, Heroes, 24, vb) ~~~

11 Eylül 2007 Salı

Mısır Cipsli Tavuk

Kolay Orta Maliyetli

Hazırlama Süresi: 20 dk.
Pişirme Süresi : 0 dk.

Malzemeler
500 gr kemiksiz tavuk eti ya da 4 adet tavuk butu, 1 adet yumurta, 1 paket mısır cipsi, tavuğu bulamak için un, ayçiçek yağı, pul kırmızı biber, tuz.

Tavuk parçalarını yıkayın ve iyice kurulayın. Derin bir kapta yumurtayı çırpın. Diğer bir çukur kapta un, tuz ve kırmızı biberi harmanlayın. Mısır gevreklerini bir naylon torba içinde elinizle ufak parçalar halinde ezin. Minute Snack Fritözü iki su bardağı ayçiçek yağı koyarak çalıştırın. Tavuk parçalarını sırasıyla una ve yumurtaya bulayıp mısır gevreğiyle dolu naylon torbaya atarak tamamıyla mısır gevreğine bulanmalarını sağlayın. Minute Snack fritözün ışığı söndükten sonra tavuk parçalarını içinde 6 dakika kızartın. Bu süre sonunda sepeti çıkarın ve tavuğun yağını 1 dakika boyunca süzdürdükten sonra servis yapın.

1) Tavuk parçalarınız çok büyükse kızardıktan sonra iyice pişmesi için orta sıcaklıktaki fırında 20 dakika pişirin



 
I heart FeedBurnerSubscribe in a readerSubscribe in a readerAdd to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineSubscribe in RojoAdd ~~~~ Tüm diziler burada (LOST, Heroes, 24, vb)~~~~ to Newsburst from CNET News.comAdd to My AOLSubscribe in FeedLoungeAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Attensa